Så, välkommen
till min fiskeblogg. Här kommer jag förhoppningsvis att visa fångster, platser som besökts, med både bilder/video och kommentarer.
I rapporterna så redovisas fisket hur det gått, vad som är på "G". Å inte bara trollingen kommer att nämnas, utan lite annat "tjafs" kommer att slinka med, det också.

Om mig

Mitt foto
Dalarna, Sweden
Obotlig fiskeentusiast från Masriket med ganska blygsamma fångster "so far". Men det ska det ändras på framöver, hade jag tänkt. I högra bildraden är mina pers i bild, plus några båtrekord!!!

Båtn

Båtn
Båtn ä en Ryds Big Fish 610 mä en 90 hk Johnsson 4-takt

Dagbok/Fångstrapporter/Annat tjafs

onsdag 24 juni 2009

Splitcane färdighyvlat steg 1 (äntligen)

Åhhhh så skönt, nu är grovhyvlingen klar. 3 spön på "G", 7´0´´, 7´6´´ och ett 8´0´´ .
Nu ska dom in i ugnen och härdas för lite "finlir" i steg 2.
Trökgörat ä över " I can see the light". Att splitta bambu och grovhyvla ä som att sitta å titta på när målarfärg torkar, skittrökigt, fingrarna värker å man står tä knäna i hyvelspån. Det är ju "finliret" man ser fram emot. Finhyvling, limmning, sätta på ringar/rullfäste/holkar, lackning, goa grejer!!????
Trösten, om det går åt h..vete med projektet, ja då har man ju i alla fall kvarterets snyggaste flugsmällor i sommar!! Eller kanske jag säljer till grannens feta katt, så han kan hoppa stav övä staketä, så han äntligen kommä hem??!!

............
Lindningsmaskinen............Lindat å klart..........................Klart för ugnen "voala"

Inga kommentarer: