Så, välkommen
till min fiskeblogg. Här kommer jag förhoppningsvis att visa fångster, platser som besökts, med både bilder/video och kommentarer.
I rapporterna så redovisas fisket hur det gått, vad som är på "G". Å inte bara trollingen kommer att nämnas, utan lite annat "tjafs" kommer att slinka med, det också.

Om mig

Mitt foto
Dalarna, Sweden
Obotlig fiskeentusiast från Masriket med ganska blygsamma fångster "so far". Men det ska det ändras på framöver, hade jag tänkt. I högra bildraden är mina pers i bild, plus några båtrekord!!!

Båtn

Båtn
Båtn ä en Ryds Big Fish 610 mä en 90 hk Johnsson 4-takt

Dagbok/Fångstrapporter/Annat tjafs

tisdag 30 juni 2009

Sagan om splitcanespöna, som blev lakritsstänger!? Over and out!

Nä nu får det vara nog!! Här läggs det ned en massa energi, kärlek, omtanke och en skaplig dos arbete. Och vad har man för det? Inte ett jävla dugg. När bambun kom ut ur ugnen trodde jag att jag hade solglasögon på mig. Svarta som synden själv. ÖVERKOKTA. Jag är väl den enda splicanebyggaren som stoppat in splitcane i ugnen, och tagit ut "kolfiber"?? Det gick inte ens att göra blompinnar av dom. Hur kunde det bli så fel?? Va det fel på översättningen från engelsk skitenhetvärme till celsius - nädå, inte det heller. Det måste ha varit nåt fel på termostathel..tet!! Det måste va så, JAG gör ju aldrig nåt fel, så det så! Projektet splitcane går i graven - och det lär väl dröja ett par hundra decennium innan det grävs upp igen. Tack gode gud för äkta kolfiber!!!!!!!!!!!!!!! SKITCANE SUCKS!!!!

..........
...............Före....................................Efter

1 kommentar:

Johnnys fiskeblogg sa...

Jag lider med dig...fast lite kul va de allt...höhö! Sådär har jag det alltid. Det mesta jag tar i går åt helvete ;)

Förbannat rolig blogg har du iallafall!
Keep on blogging och skitfiske på dig!