Så, välkommen
till min fiskeblogg. Här kommer jag förhoppningsvis att visa fångster, platser som besökts, med både bilder/video och kommentarer.
I rapporterna så redovisas fisket hur det gått, vad som är på "G". Å inte bara trollingen kommer att nämnas, utan lite annat "tjafs" kommer att slinka med, det också.

Om mig

Mitt foto
Dalarna, Sweden
Obotlig fiskeentusiast från Masriket med ganska blygsamma fångster "so far". Men det ska det ändras på framöver, hade jag tänkt. I högra bildraden är mina pers i bild, plus några båtrekord!!!

Båtn

Båtn
Båtn ä en Ryds Big Fish 610 mä en 90 hk Johnsson 4-takt

Dagbok/Fångstrapporter/Annat tjafs

lördag 3 april 2010

Påskpimpling i kanonväder!!!!!!!!

Ute på Lången idag å pimplade i kanonväder. Fick ett 100-tal "fyskämsare" som Storfan skulle säga om storleken. Småabborrana måste ju ha det största själförtroende som finns på denna jord. Pirken ä ju större än vissa av dom. Hur tänker dom små liven??!!!
Ha också suttit kvar i samma hôl och trôkat, och trôkat, för å få nån större också, men det verkar nästan omöjligt.
Men det viktigaste va en massa frisk luft och en härlig utedag. Isen är lite sörjig med dubbelis och lite kärnis på slutet. Det är fortfarande minusgrader på natten så det finns fler chanser och komma ut närmaste veckan.

2 kommentarer:

Johnny Storfan sa...

Kämpa på, storfan finns där nere nånstans bland allehanda fyskämsare, knubbsäl och förbannat sjögräs! Bara att tjura ut den jävulen ;)

Själv håller jag på brutalröjer i the holy room. Fan man inser ju plötsligt att säsongen snart e här och att man har tusen saker man måste hinna med innan dess. Bara att byta lina på alla spön är ju ett dagsverke...eller 2 :)

Ha de bra mannen!

/ Johnny Storfan

POB sa...

Hållä mä Jonny. Bara att trôka på, enda sättä!! Men inte lätt att få en större storlek på den sjön. Dom större behöver bara gapa å simma en meter, sen ä dom mätta å lata å ointresserade. Dä gällä nog å reta upp dom, å slå pirkjäveln i huvu på dom., å få dom å hugga i ren ilska!!!!!!!
Ang. linbytä, ja tog av veven å körde mä borrmaskin direkt på "vevaxeln". Då gick dä fort å smidigt!
Lycka tä mä röje.